Donald Trump nem hisz a klímaváltozásban

Donald Trump amerikai republikánus elnökjelölt-aspiráns egy csütörtöki interjújában kijelentette, hogy nem hisz a klímaváltozásban, az annak mérséklésére szolgáló intézkedések pedig szerinte munkahelyeket sodornak veszélybe az Egyesült Államokban.
Inforádió, 2015. szeptember 25. péntek, 07:53
Fotó: Reuters

Az ingatlanmágnás a CNN amerikai hírtelevíziónak adott interjújában azt mondta, hogy áradások és más természeti katasztrófák korábban is előfordultak, és a média túlságosan nagy feneket kerít a kérdésnek. "Már a híreket sem lehet nézni, állandóan az időjárásról van szó" - mondta a szókimondó stílusáról ismert üzletember.

"Hiszek a tiszta levegőben. Tiszta levegőt és vizet akarunk. Ez rendkívül fontos számomra, én környezetvédelmi díjakat nyertem. De a klímaváltozásban nem hiszek" - hangoztatta Trump arra a kérdésre reagálva, hogy egyetért-e Ferenc pápával, aki az éghajlatváltozás elleni küzdelem fontosságáról beszélt kedden a washingtoni Fehér Házban.

A legfrissebb közvélemény-kutatási adatok szerint a republikánus elnökjelölt-aspiránsok népszerűségi listáját, ha a második tévévitában felmutatott gyengébb szereplése miatt kissé visszaesve is, de továbbra is Donald Trump ingatlanmilliárdos és valóságshow-sztár vezeti, 24 százalékkal. Mögötte a második helyre Carly Fiorina, a Hewlett-Packard volt vezérigazgatója zárkózott fel 19 százalékkal, Ben Carson volt idegsebész pedig 14 százalékos támogatottsággal a harmadik helyre esett vissza.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Helianthus, 2015.09.25 08:25

,,Donald Trump amerikai republikánus elnökjelölt-aspiráns egy csütörtöki interjújában kijelentette, hogy nem hisz a klímaváltozásban, az annak mérséklésére szolgáló intézkedések pedig szerinte munkahelyeket sodornak veszélybe az Egyesült Államokban."

Annyit azért vártak a beismeréssel a háttérhatalom által köztudatba
vitt hazugságról, hogy a német autógyárak hírnevét egy kicsit megtépázza a VW-botrány.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html