Esnek az orosz tőzsdemutatók, magasabb cds-árazás

Jelentős veszteségen álltak a moszkvai tőzsdemutatók és kétéves csúcsra ugrott az orosz CDS-árazás pénteken a vasárnapi krími választással és annak következményeivel kapcsolatos bizonytalanságok és az Oroszországgal szemben bevezetni tervezett nyugati szankciók miatt.
MTI, 2014. március 14. péntek, 14:11
Fotó: Napi.hu

Röviddel 13 óra után a dollárban jegyzett részvények kereskedését tükröző RTS-index 3 százalékos, a likvidebb rubelkereskedésű MICEX-tőzsdemutató 2,43 százalékos mínuszban állt. Március 3. óta a MICEX-indexben szereplő részvények együttes piaci tőkeértéke mintegy 66 milliárd dollárral esett, ami nem tartalmazza a pénteki veszteséget.

Péntek dél körül Oroszország hitelkockázati biztosítása (CDS) 2012 júniusa óta legmagasabb szintre, 285 bázispontra nőtt, 18 bázisponttal meghaladta a csütörtök esti szintet.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Segesvar, 2014.03.14 16:32

Hol vannak a szektas-naci ruszki-seggnyalok??? Orbanisztanban mar 4.15 van delutan de kuksolnak mint szar a fuben. Meg vannak dermedve. Nem ertik a valosagot mert alomvilagban ringattak magukat. Hogy Putyin istenseguk majd jol "elban a Nyugattal".....hogy "a Nyugat ezt ezerszer megbanja"...hogy "a rothado-gyilkos-nem-demokratikus-magyargyulolo" nagyon ra fog fizetni...na majd nyafogas es jajveszekeles a szektas ruszki-seggnyaloknal. Megerdemlik a sorsukat.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html