Ez várható pénteken

A magyar parlament elfogadhatja a kormánypártok törvényjavaslatát a devizahitelesek megsegítésére. A KSH előzetes adatot közöl a magyar ipar májusi teljesítményéről. Az Egyesült Államokban munkaszüneti nap lesz.
Napi.hu, 2014. július 3. csütörtök, 18:20
Fotó: Napi.hu

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) reggel 9 órakor előzetes májusi ipari adatokat közöl. Áprilisában az ipari termelés 10,1 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit. A termelés bővülésében elsősorban a járműgyártás, illetve az ehhez kapcsolódó beszállítói ágazatok, valamint az élelmiszeripar eladásainak növekedése játszott szerepet. Májusban még ennél is nagyobb mértékű lehet a bővülés.

Pénteken ülésezik a magyar parlament, s várhatóan a képviselők elfogadják a kormánypártok előterjesztéseit a devizahiteles és a reklámadó törvényekről, illetve módosító javaslataikról.

Németországból reggel 8 órakor az ipari megrendelések állományáról érkezik májusi adat, ami az előző havi 0,2 százalék után 0,6 százalékos bővülést mutathat.

Július 4. a Függetlenség napja az Egyesült Államokban, ami munkaszüneti nap, így a tőzsdék sem nyitnak ki pénteken.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

666ORDOG666, 2014.07.03 18:50

Eljött az igazság pillanata!
Minden pártnak szint kell vallani arról,hogy melyik oldalon áll.
Egyik oldalon a parlamenti demokratikus magyar polgári erők,
a másik oldalon a szabad ( -madarak, -demokraták, -liberálisok, kőművesek, - lábon védekező egyéb ) bűnözők.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html