Ezt nézik és veszik az amerikaiak

A Deadpool 2. című akció-vígjátékra váltották a legtöbb jegyet az észak-amerikai mozipénztárakban.
Domokos Erika, 2018. május 20. vasárnap, 19:29
Fotó: Pixabay

A Hollywood Reporter című filmes szakportál adatai szerint 125 millió dollár (mintegy 35 milliárd forint) értékben vettek a Deadpool 2.-re jegyet a nézők - írta az MTI. A Ryan Reynolds főszereplésével forgatott szuperhősfilm második része a premierhétvégén ugyanakkor mintegy 7 millió dollárral hozott kevesebbet, mint az első rész.

A bevételi toplista második helyére a Bosszúállók: Végtelen háború című mozi került. A Robert Downey jr. és Chris Hemsworth főszereplésével forgatott filmet már négy hete játsszák Észak-Amerikában és még mindig 29 millió dollárért vettek rá belépőt. A film Észak-Amerikában eddig mintegy 600 millió dollár, világszerte pedig 1,8 milliárd dollár bevételt hozott készítőinek.

A Magyarországon május 31-től látható Könyvklub című vígjáték a premierhétvégén 12 millió dolláros bevétellel nyitott. A Jane Fonda és Diane Keaton főszereplésével készült moziban négy barátnő élete gyökerestül megváltozik, miután a könyvklubban elolvassák a Szürke ötven árnyalata című erotikus regényt.

HOZZÁSZÓLÁSOK