Kim Dzsongun újra találkozna Trumppal

Kim Dzsongun észak-koreai vezető szombaton bejelentette, hogy kész harmadszor is találkozni Donald Trump amerikai elnökkel.
Szabó Zsuzsanna, 2019. április 13. szombat, 11:48
Fotó: Reuters

Kim a parlament ülésén közölte, hogy hajlandó a találkozóra, ha az Egyesült Államok kölcsönösen elfogadható feltételekkel áll elő egy megállapodás megkötéséhez - írja az atv.hu.

Felszólalásában a legutóbbi, februári, második észak-koreai-amerikai csúcstalálkozó kudarcáért az Egyesült Államokat hibáztatta egyoldalú követeléseiért. Hozzátette ugyanakkor, hogy személyes kapcsolata Trumppal jó maradt.

Az Egyesült Államok a februári kudarcért ugyanakkor Észak-Koreát okolta, amiért az ellene érvényben lévő nemzetközi szankciók könnyítéséért cserébe csak korlátozott katonai leszerelést ajánlott.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

matura, 2019.04.13 13:12

A lókupeckedést folyamata, USA tegye le a fegyvert, cserébe a világhatalom EDK bármit akar csinálni. Különben is teljesen felesleges a malackával alkudozni, mikor ő csak kína stromanja, kínának meg szüksége van egy korbácsra az USA-val szemben, kína ha akarná 5 perc alatt leállítaná ezt az őrültet.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html