Putyin: nem vagyok cár!

Vlagyimir Putyin a leghatározottabban azon a véleményen van, hogy ő nem Oroszország új cárja, annak ellenére, hogy jó eséllyel még vagy 16 éven át lehet az ország államfője.
Barabás Júlia, 2020. március 20. péntek, 10:04
Fotó: Reuters

Vlagyimir Putyin Oroszország elnöke visszautasította azt az összehasonlítást, amely szerint ő lenne országa új cárja. "Nem uralkodom, hanem minden nap dolgozom" - fejtette ki véleményét az állami TASZSZ hírügynökségnek nyilatkozva.

A TASZSZ interjúsorozatot készített a 67 éves államfővel annak apropóján, hogy 20 éve áll Oroszország élén.

Az nem derül ki, hogy mikor vették fel az egyes részleteket, aminek azért van jelentősége, mert másként hangzik ez a kijelentés az előtt, mielőtt kiderült, hogy Putyin akár 2036-ig posztján maradhat.

Az általa kezdeményezett államszervezeti reformot ugyanis kiegészítették egy parlamenti képviselői javaslattal, amely szerint az elnöki ciklusokat nulláról újrakezdik a reform után, így nem kell figyelembe venni Putyin eddigi ciklusait, azaz 2024-ben és 2030-ban is indulhat az államfői pozícióért.

Az elnököt megkérdezték arról is, hogy mik a tervei 2024-re, ám elhárította a kérdést azzal, hogy a népnek kell eldönteni, merre akarja irányítani az országot. Számára a hatalom forrása a nép felhatalmazása a kormányzásra. Nagyon fontos, hogy érezze, mit akarnak az emberek és meghallgassa őket. Egy cár csak dirigál és önmagában gyönyörködik, míg ő nap mint nap dolgozik.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Koronat_Orsosra_Mozgalom_2, 2020.03.20 13:22

@Darabont1453: már bebizonyosodott, hogy Navalnijt külföldről pénzelik, az ilyen külföldről fizetett ügynököket pedig szigorúan távol tartják a politikától, nagyon helyesen.

Nyemcovot saját gazdái lövették le, miután fölöslegessé vált, demonstratív módon a Kreml közvetlen közelében. Ha Putyin vagy a KGB akarta volna megöletni, akkor nem a Kreml-től 100 méterre lövik le, mert nem totálhülye a KGB sem. Ezt a verziót maximum a magadfajta Mórickák hiszik el.

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Darabont1453, 2020.03.20 13:00

@Koronat_Orsosra_Mozgalom_2: " Nem tiltottak el senkit, a Kommunista Párt és Zsirinovszkij Liberális Demokrata Pártja is rendszeresen indul a választásokon. "

Igen..és együtt szavaznak Putyin cárral, mindenben, ez ám a kúúúrva nagy ellenzék..XDD

Én a valódi ellenzékről beszélek. Navalnijt-t eltiltották..!!!!!!
Nyemcovot meg agyonlőtték...!!!!

Sorosbérenc ? Hát a nagy és felséges Putyin cárt le tudná győzni egy sorosbérenc ?
De ebben a cikkben népakaratról beszél Őfelsége ! Hát akkor a nép is sorosbérenc ? Van itt zavar az erőben nem kicsit....XDDD
Persze-persze, mindenki sorosbérenc aki nem Őfelségével ért egyet....tudjuk ezt itthonról is a boxos vajdádtól....XDDDD
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Koronat_Orsosra_Mozgalom_2, 2020.03.20 12:52

@Darabont1453: "Ha a választások előtt az összes potenciális ellenfeledet eltiltja a hatalom a választáson való indultól"

Nem tiltottak el senkit, a Kommunista Párt és Zsirinovszkij Liberális Demokrata Pártja is rendszeresen indul a választásokon. Navalnij pedig egy külföldről fizetett, fölforgató sorosbérenc, nem csoda - és nagyon helyes - hogy folyamatosan leültetik.

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Darabont1453, 2020.03.20 12:46

" Az elnököt megkérdezték arról is, hogy mik a tervei 2024-re, ám elhárította a kérdést azzal, hogy a népnek kell eldönteni, merre akarja irányítani az országot. Számára a hatalom forrása a nép felhatalmazása a kormányzásra. Nagyon fontos, hogy érezze, mit akarnak az emberek és meghallgassa őket. Egy cár csak dirigál és önmagában gyönyörködik, míg ő nap mint nap dolgozik. "

Az ám..csak úgy csorog a veríték a sok munkától Vlagyimir Vlagyimirovics orcáján.....XDDD

A népnek kell eldönteni, hogy mi lesz ? Ó, hogy nem szakad rád az ég, te cégéres hazudozó !!!
Ha a választások előtt az összes potenciális ellenfeledet eltiltja a hatalom a választáson való indultól, a rendőrség és egyéb hatóságok vegzáljál őket, akkor milyen népakaratról beszélsz te nyomorult hazudozó ? Navalnij miért nem indulhat a választáson ? Csak nem azért, nehogy kiderüljön a valódi népakarat ? Mert akkor lehet, hogy nem 75-80%-al nyernéd a választást...XDDD
Népakarat..XDDDD
Persze akiket eltiltanak azok legalább élnek, mert jónéhányukat már eltették lábalól Borisz Nyemcov egyenesen a Kreml mellett a nyílt utcán lett lelőve.

Népakarat mi ? Naná....XDDDDDD
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html