Scotland Yard: 50 sérült, ketten válságos állapotban

Ötvenen sérültek meg a szerdai londoni merényletben, két sérült állapota válságos - mondta péntek reggeli sajtótájékoztatóján Mark Rowley, a Scotland Yard terrorelhárítási ügyosztályának parancsnoka.
Papp Zsolt, 2017. március 24. péntek, 09:59
Fotó: MTI/EPA

Az eddigi összesítésekben a rendőrség azt közölte, hogy a parlament melletti Westminster hídon elkövetett gázolásos támadásnak "legalább negyven" sérültje volt - írja az MTI.

Rowley a számokat véglegesítő pénteki tájékoztatójában elmondta azt is, hogy 32 sérültet kezelnek különböző londoni kórházakban, köztük két rendőrt.

Hozzátette: péntek hajnalban két "komoly jelentőségű" őrizetbe vétel történt Közép- és Északnyugat-Angliában a merénylettel összefüggésben.

A Scotland Yard terrorelhárítási vezetője felfedte azt is, hogy a merénylő, aki az utóbbi években a Khalid Masood nevet használta, Adrian Russell Ajao néven született Angliában.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

tepsi, 2017.03.24 10:44

Persze a ballib szélesre tárná előttük a kaput.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

tepsi, 2017.03.24 10:43

London polgármestere úgy fogalmazott hogy ehhez most már hozzá kell szokni.
Na ezért ne jöjjenek ide, mert mi nem akarunk ehhez hozzászokni.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html