Újra magyar orvosokat toboroz Kuvait

Újra megjelentek a magyar lapokban azok a kuvaiti hirdetések, amelyben a közel-keleti ország egészségügyi minisztériuma orvosokat toboroz egy luxuskórházba - írta a hvg.hu.
Napi.hu, 2015. október 30. péntek, 07:47
Fotó: Napi.hu

Ismét közzétette felhívásait a kuvaiti egészségügyi minisztérium a magyar orvosok számára: most is komoly tapasztalattal rendelkező szakembereket keresnek a dél-surrai Shaikh Jaber Al Ahmed Al Sabah Kórházba. A Népszabadság pénteki számában két külön felhívást is közzétettek.

Hasonló hirdetések már júniusban is megjelentek, akkor három-kilenc éves szakmai tapasztalattal rendelkező ortopéd orvosoknak ajánlottak munkát. Most több pozícióba is keresnek orvosokat, például urológiai, idegsebészeti és plasztikai sebészeti területre, vélhetően nem csak Magyarországon - írta a portál.

A jelentkezéseket személyesen lehet benyújtani a budapesti nagykövetségen.

A kórház a minisztérium megbízásából épül, a tervek szerint a 13 emeletes, közel 700 ezer négyzetméteres épületben 1168 kórházi ágy kapna helyet, a parkolójában pedig 4700-nál is több autó férne el.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

rotaryfun, 2015.10.30 08:14

Nem kell aggódni ! Majd focisviktor jól kikúr velük ! Bosszúból elhozza a legjobb labdarúgóikat, aztán megint tevehajcsár versenyeik lesznek csak.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html