Bíróságra kell mennie Trump lányának

Kathrine Forrest New York-i kerületi szövetségi bíró döntése értelmében személyesen kell magyarázatot adnia egy cipőhamisítás problémára Ivanka Trumpnak, az elnök lányának - írta a 444.hu a Daily Beast alapján.
Domokos László, 2017. június 26. hétfő, 06:40
Fotó: Napi.hu

Mielőtt Ivanka Trump (a a képen jobbra) apja, Donald Trump elnök tanácsadójává vált volna, üzletasszonyként élte életét. Ráadásul korábban telenyilatkozta a sajtót arról, hogy személyesen is részt vesz az Ivanka Trump brand termékeinek megtervezésében, különös tekintettel a cipőkre - írta a portál.

Az üzletassszony IT Collection LLC nevű  divatcégét azért perelte be tavaly az olasz  Aquazzura luxustermékgyártó, mert az amerikaiak az egyik női cipőjükhöz kísértetiesen hasonlító modellt dobtak piacra.

Ivanka viszont olyannyira próbált kibújni a tanúskodás alól, hogy a bíróságnak küldött nyilatkozatában azt közölte, hogy semmi köze nem volt a cipők kitalálásához, megtervezéséhez, gyártásához és forgalmazásához, szerepe "szigorúan az adott szezon termékskálájának engedélyezésére korlátozódott".

HOZZÁSZÓLÁSOK