Csúszik az új Samsung Galaxy premierje

A tervezettnél néhány nappal később jelenik meg a Samsung legújabb okos mobilja két amerikai telefonszolgáltatónál, mivel a koreai vállalat nem tud elég készüléket szállítani a premierhez.
Komócsin Sándor, 2013. április 25. csütörtök, 16:59
Fotó: Napi.hu

A Galaxy S4-es bemutatkozását a gyártó szerint a vártnál erősebb kereslet késlelteti, elemzők szerint azonban szerepet játszik az óriási csinnadrattával kísért piacra lépés késésében, hogy a Samsung el akarja kerülni az előző típusváltozat értékesítését hátráltató fiaskó megismétlődését.

A Galaxy S3 egyik fejlesztési hibája csak az értékesítés megkezdése után derült ki, és a javítással elvesztegetett idő miatt a tervezettnél kétmillióval kevesebb kelt el a mobilból. Az S4 esetében az a tét, hogy képesek lesznek-e állni a vásárlók várható kezdeti rohamát, amelynek eredményeként az elemzők várakozása szerint 10 millió telefon kelhet el az újdonság bemutatkozását követő első hónapban. Az S4, amelyet a Samsung április végéig a világ 150 országában akar piacra dobni, még az iPhone új változatánál is nagyobb hisztériát kelthet az utóbbit a második félévben mutatják be.

HOZZÁSZÓLÁSOK