Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A két új modellt Pataki András mutatta be a rendezvény kezdetén, és elmondta, hogy az új típusok jövő héttől kerülnek ki a Lada Hungary 23 pontból álló országos márkakereskedői hálózatához.

Pataki András felidézte, hogy a Lada 2015 végén tért vissza a magyar piacra. A 2016-os értékesítési adatok meghaladták a várakozásokat, ugyanis akkor 1100 új személygépkocsit adtak el, tavaly pedig 1060-at.

Arról is beszámolt, hogy a Lada tavaly a magyar piacon közel 1 százalékos részesedéssel rendelkezett, és arra törekszenek, hogy ezt az idén is tartani tudják.

A Lada 2015 óta megjelent új típusú gépjárműveit euro 6-os szabványnak megfelelő benzinmotorral szerelték fel. Szólt arról is, hogy a legolcsóbb Lada-modell ára 2 millió forint alatt van, a csúcsmodell, a Vesta SW Cross pedig 4 millió 749 ezer forinttól érhető el.

A Ladát gyártó Avtovaz orosz járműgyártó tavaly több mint 311 ezer Lada gépjárművet értékesített világszerte, Oroszországban 17 százalékkal, az exportpiacokon pedig 44 százalékkal többet, mint 2016-ban - mondta el Pataki András.

Az Automobil és Tuningshow Magyarország legnagyobb autókiállítása, ami március 23-25. között Budapesten, a Hungexpo területén várja az érdeklődőket.