Cristiano Ronaldo ötmilliárd forintért vesz autót

A Juventus klasszisa meglepte magát egy Bugatti La Voiture Noire-al, ez a járgány a legdrágább kocsi lesz, amelyet valaha összeraktak - írta a Marca híre alapján a Blikk.hu.
Domokos László, 2019. május 2. csütörtök, 15:37
Fotó: Shutterstock

Bár korábban arról pletykáltak, hogy a Volkswagen-csoport korábbi elnöke, Ferdinand Piech csap le a sportautóra, úgy tűnik a Juventus csatára futott be elsőként a spanyol sportújság szerint.

Cristiano Ronaldo sajtóhírek szerint összesen 1,6 7 millió eurót (5 milliárd forint) költ az autócsodára, amelyet először a 2019-es Geneva Motor Show-n mutattak meg a világnak. A francia gyártó alapításának 110. évfordulójára készítette el a járművet. Az autó 2021-re készül el teljesen. A gyártó ugyanis azt is elejtette, hogy például a az utastér tervezéséhez még hozzá sem kezdtek.

A portugál sztár új szerzeménye a mitikus és legendás 57-es típusú Bugatti Atlantic modern értelmezése, melyből mindössze négy készült, 1936 és 1938 között. Az autót egy 8,0 literes turbófeltöltős W16-os motor hajtja, így legalább 1500 lóerős lehet - írta a portál.

HOZZÁSZÓLÁSOK