Lépett az orosz jegybank - Betiltották az ukrán bankok működését Krímben

Az orosz központi bank (CBR) hétfői tájékoztatása szerint betiltották az összes ukrajnai bank működését a Krím félszigeten.
MTI-Eco, 2014. május 26. hétfő, 11:29
Fotó: Reuters

A CBR közleménye szerint május 26-ától minden ukrajnai banknak be kell szüntetni a munkát a Krím félszigeten és Szevasztopol adminisztrációs határain belül, mert a bankok nem teljesítették hitelezőikkel szembeni kötelezettségeiket.

A központi bank szerint a döntést a betétesek és az ügyfelek érdekében hozták, akiknek sérültek a jogaik, mikor az érintett bankok korábban bezárták fiókjaikat a területen. A hétfőn bejelentett döntés többek között a Platinum, a Delta, a Marfin, és az Oschad bank pénzintézeteket érinti.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

juliann, 2014.05.27 10:49

"""A CBR közleménye szerint május 26-ától minden ukrajnai banknak be kell szüntetni a munkát a Krím félszigeten és Szevasztopol adminisztrációs határain belül, mert a bankok nem teljesítették hitelezőikkel szembeni kötelezettségeiket."""

Megjegyzés:::A verekedés úgy kezdödött hogy a Grisa Visszaütött !!!
Valóság:::Az ukrán magánbankok a kártyával történö pénzkifizetést zárolták !!!
A lakosságnak pénz kellett ,gyorsan kellett cselekedni !!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html