Nagyon beindult az Apple

Tízmillió új iPhone 6 és iPhone 6 plus okostelefont adott el az amerikai Apple vállalat az elmúlt három napban, mióta kaphatók a készülékek - szerepelt az Apple hétfői közleményében.
Inforádió, MTI, 2014. szeptember 22. hétfő, 19:45
Fotó: Reuters

Az új telefonok bemutatása után több mint 4 millió előrendelést adtak le, szemben a két évvel ezelőtti 2 millióval.

Piaci elemzők szerint az előrendelések számából már lehetett arra következtetni, hogy az első hétvégén 10 millió körül lesz az eladások száma. Tim Cook, az Apple vezérigazgatója szerint azonban az eladások felülmúlták várakozásaikat. 2013-ban az iPhone modellekből 9 milliót adott el az Apple a megjelenést követő három napban.

Az új okostelefonokat szeptember 19. óta lehet kapni 10 országban, szeptember 26-áig további 20 országban válik elérhetővé a telefon, az év végén pedig 115 országban akarja árulni új termékeit az Apple.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

isabella, 2014.09.22 20:12

Magyarországon egyáltalán nem lehet kapni. Két ázsiai hölgy mellettem iPhone 6-tal fotózott végig, "nem volt jó érzés". Számomra egyébként az lesz a nagy áttörés, ha végre zafír üvegből fogják legyártani, és ezért törhetetlen lesz, vagy pedig kitalálják az összehajthatós okos telefont. A telefonomat be szoktam dobni a táskámba, gondolom a többség így tesz. De ez gyakorlatilag nem működik, mivel rögtön tönkremegy a képernyője. Azt pedig senki se várja tőlem, hogy a kezembe fogva fogok mászkálni a drága telefonommal. Egyszerűen nevetséges.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html