Tajvani cég győzné le a Teslát

A cég tervei szerint egy még gyorsabb szuper e-autót építenek, amely egy tized másodperccel kevesebb idő, azaz 1,8 másodperc alatt érné el a 100 km/órát - írja a 24.hu.
Szabó Dániel, 2018. április 15. vasárnap, 13:38
Fotó: Marketing

Az új generációs Tesla Roadster jelenleg a legjobban gyorsuló elektromos autó: mindössze 1,9 másodperc alatt gyorsul fel nulláról százra. Azonban Elon Musk cégének akad egy kihívója, a tajvani Xing Mobility képében, amelyik 0,1 másodpercet faragna az eredményen.

Az 1341 lóerővel felszerelt ralliautó ráadásul nem csak betonon, de földúton, sárban is megállná a helyét - írja a 24.hu.

 

Elárult egy titkot a Tesla vezére

Egy fontos piaci információt osztott meg Elon Musk, a Tesla vezére, miközben nekiment az Economistnak - írja a Portfolio.hu. Nemrég az Economist is megírta, hogy a Tesla még az idén 2,5-3 milliárd dolláros friss forrás bevonására kényszerülhet annak érdekében, hogy finanszírozni tudja a Model 3 gyártásának felfuttatását - olvasható a portálon.

 

A fotó forrása: xingmobility.com.

 

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

lordofearth, 2018.04.15 18:05

Most komolyam mondom - el kell dönteni, hogy mi a fontosabb. A használhatósága egy autónak vagy a gyorsasága. Ez a taiwani valami egy hulladék.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html