Énekeljen együtt a SZIGET-en a barátaival és váltsa valóra a karriercéljait! (x)

A BP-nél hisznek abban, hogy a megfelelő karriertervezéssel és személyes fejlesztéssel bárki megvalósíthatja karriercéljait
-x-, 2018. augusztus 8. szerda, 14:08
Fotó:


A BP-nél hisznek abban, hogy a vállalati sikerek elérésében minden egyes munkavállalónak fontos szerepe van. Akár csak egy zenekar vagy énekes esetében, ahol minden egyes hangnak fontos szerepe van abban, hogy jól szóljon egy dal.

Ezen párhuzamon felül arra is szeretnénk még rávilágítani a Sing-Along aktivitásunkkal, hogy a tehetség megléte mellett mennyit jelent egy jó mentor és egy támogató környezet a szakmai és emberi fejlődés érdekében. Pont ahogyan az énekesek esetében, ahol a megfelelő szakember segítségével, tudatos karriertervezéssel és fejlesztéssel akár igazi sztár lehessen egy énekesből.

- mondta Knezevics Viktor, a BP országigazgatója.A BP Sing-Along aktivitás keretében Kállay-Saunders András és Lola mesélt a cég munkavállalóinak az ő énekesi pályafutásuk és a BP-nél található karrierépítés közötti hasonlóságokról.

Ahogy a zenész világban is látjuk azt, hogy a fejlődés iránti elkötelezettség és az új kihívások milyen mértékben járulnak hozzá a sikerekhez, úgy a BP-nél mi is próbálunk minden olyan eszközt és lehetőséget biztosítani a munkavállalóink számára, amelyek segítik őket a szakmai és emberi fejlődésben, valamint a karrierlehetőségek felismerésében és kihasználásában. Az énekesek példáján is láthattuk, hogy kézben tartják a karrierjük irányítását, ők hozzák meg a fontos döntéseket és nem adják fel soha a kitűzött célok elérését. A BP-nél mi is törekszünk arra, hogy a dolgozóink azt tapasztalják, leginkább ők dönthetnek arról, mit érnek el nálunk.

- fejtette ki Knezevics Viktor.A SZIGET Fesztiválon most bárki kérhet tanácsot, a BP szakértőitől és megtapasztalhatja a cégen belüli hangulatot miközben egy felejthetetlen karaoke élményben lehet része Európa egyik legnagyobb fesztiválján.

Arra buzdítjuk a fesztiválozókat, hogy látogassák meg a BP standját az esemény ideje alatt, ismerjenek meg minket, képzeljék el, hogy nálunk találják meg a helyüket, majd bulizzanak egyet velünk ott a helyszínen.

- mondta Knezevics Viktor, ugyanis a BP-nél hisznek abban, hogy a sikeres vállalati karrierépítés egyik kulcsa, hogy mindenki a személyiségének, ambícióinak és képességeinek megfelelő munkakörben dolgozzon és megtalálja a helyét a vállalatnál.

Ha Ön is szeretné tudni, hogyan jellemezhető az Ön személyisége munkahelyi környezetben és kíváncsi, milyen pozíciókra jelentkezhet a BP-nél, akkor töltse ki a kérdőívüket és látogasson el a BP weboldalára!

HOZZÁSZÓLÁSOK