Könnyedén optimalizálhatjuk információkezelési munkafolyamatainkat a jó minőségű, szerver nélküli képalkotási eljárásokkal, melyek kezelhetik digitális és fizikai formában megjelenő dokumentumainkat, azok teljes életciklusában. A cég biztonsági irányelveihez leginkább illeszkedő alkalmazás kiválasztásával és jól összekapcsolt berendezések és funkciók integrációjával biztosak lehetünk abban, hogy a dokumentumkezelés védelmét is a teljes életciklus alatt, a billentyűzettől a nyomtató tálcáig megoldottuk és nem kell papíralapú, manuális folyamatokra hagyatkoznunk.


Bizalmas információink védelme minden irodai eszközre ki kell terjedjen. Egy egyszerű fénymásolás is hozzáférhetővé tehet bizalmas dokumentumokat. Az érzékeny információk illetéktelen továbbadása megelőzhető, ha a készülékek különböző funkcióit a felhasználók számára korlátozzuk különböző mértékben.

A mobil munkavégzés elterjedését azzal támogathatjuk, hogy lehetővé tesszük a munkavállalóink számára, hogy bárhol, bármikor és bármilyen módon biztonságosan hozzáférjenek a dokumentumaikhoz, kezelhessék és feldolgozhassák azokat, így nincs szükség az íróasztalnál, az irodai számítógépen való munkavégzésre.

A Canon, nyomtatási irányelvek alkalmazásával integrált megoldást nyújt, hogy különböző beállítások segítségével lehetővé tegye eszközeink használatának felügyeletét. Ugyanakkor figyeli és azonosítja a megrendelők új funkciókra vonatkozó igényeit és az esetlegesen felbukkanó sérülékenységeket, hogy az érintett vállalatok flottájának valamennyi berendezését az igények szerint megújítsa, frissítse.

A nemrég  bejelentett új Canon imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 II multifunkcionális irodagép sorozat minden tagja integrálható más rögzítési és dokumentumkezelési megoldásokkal is, így az eszközöket könnyen testre szabhatjuk. Minden modellben alapfelszereltség a uniFLOW Online Express - egy fejlett felhőalapú dokumentumrögzítési és -kezelési megoldás. Az egységesített firmware-platform folyamatosan biztosítja a legújabb funkciók elérhetőségét.

Fenntarthatóság

Napjainkban egyre fontosabb ökológiai lábnyomunk csökkentése és az egyre inkább ökotudatos társadalom elvárásaira való reakció, ezért a Canon a Life Cycle Assessment (LCA) rendszerével termékei életciklusának minden fázisában csökkentette szén-dioxid-kibocsátását. A kontrollált nyomtatási folyamataival kiküszöböli a felesleges papír- és festék használatot.

További információ: canon.hu/business-printers-and-faxes/