Hatékony ügyvédkeresés az Ügyvédbrókeren (x)

Az Ügyvédbróker Magyarország első ügyvédkereső és független ügyvédi ajánlatközvetítő portálja. Küldetése, hogy segítsen gyorsan és hatékonyan megtalálni a megfelelő ügyvédet
-x-, 2012. október 1. hétfő, 09:16
Fotó:


Az emberek hagyományosan szaknévsorból, telefonkönyvekből vagy ajánlásokon, barátokon keresztül keresnek ügyvédet. Ezeknek a módszereknek azonban komoly korlátaik lehetnek, és a fogyasztó voltaképpen egyik esetben sincs abban a helyzetben, hogy megfelelő információk birtokában dönthessen.

Az Ügyvédbróker segítséget nyújt az ügyvédet kereső felhasználóknak a jogi eset, jogi probléma ismertetésében, a kompetens ügyvédekhez való eljuttatásában, végül pedig az ügyvéd kiválasztásában. Segítségével az ügyvédet kereső újszerű módon, az általa rögzített jogesetre érkező ügyvédi ajánlatok alapján és a döntéshez szükséges releváns információk birtokában találhatja meg a megfelelő ügyvédet. Mindezt úgy, hogy a rendszer használatával pénzt és időt takaríthat meg.

 

A jogeset beküldésével jogeset típusonként lehetőség van az eset specifikus kérdőív kitöltésére és a jogi probléma részletes leírására is, hasonlóképpen, mintha egy konzultáción válaszolnánk az ügyvéd által feltett kérdésekre. Amikor egy ügyfél ismerteti esetét az Ügyvédbróker weboldalán, a rendszer hozzárendeli az esethez a tagügyvédeket az ügyfél által megadott elvárások alapján, így az ajánlatkérés egy pillanat alatt több ügyvédhez jut el. A rendszerben regisztrált ügyvédek ezen információk alapján adnak választ és ajánlatot.

Az Ügyvédbróker független szolgáltatóként úgy tartja, hogy az ügyfél tudja eldönteni, hogy melyik ügyvéd felel meg leginkább az igényeinek. Az Ügyvédbróker révén az ügyfél még a döntés meghozatala előtt diszkréten és alaposan áttekintheti az ajánlatok mellett az ügyvédek szakmai tapasztalatát, elérhetőségét és hozzájuthat releváns háttér információkhoz. Tájékozódhat arról is, hogy az ügyvéd eddigi ajánlatait hogyan értékelték a rendszerben korábban ügyvédet kereső felhasználók.

Az ügyvédkeresés folyamata tehát egyszerűbbé, átláthatóbbá válik, nem beszélve a rendszer további előnyeiről, hiszen az Ügyvédbróker az ajánlatkérési folyamat során diszkrécióról biztosítja az ügyfeleket és a szolgáltatás igénybevételével sem kötelezi őket semmire.

Az Ügyvédbróker három éve szolgálja ki az ügyvédet keresőket. Ez idő alatt közel 10 ezer ajánlatkérést továbbított a rendszerhez csatlakozott ügyvédek részére, akik összesen több mint 30 ezer ajánlattal válaszoltak a megkeresésekre. A portál látogatottsága is folyamatosan növekszik, 2011 októberében közel 25 ezer kifejezetten ügyvédet kereső felhasználó látogatta meg a portált.

Az Ügyvédbróker azonban nemcsak az ajánlatkérőknek nyújt segítséget, hanem az ügyvédek tevékenységét is nagyban megkönnyíti, hiszen a rendszerhez csatlakozott ügyvédekhez folyamatosan új esetek érkeznek. A szofisztikált válogatási metódus biztosítja, hogy ügyvéd csak a szakértelmének megfelelő jogi problémákkal találkozzon, melyek szakmai, illetve üzleti potenciálját végül ő maga ítélheti meg.

A potenciális jogesetek előszűrésével idő valamint az ügyfél akvizícióra fordított energia is megtakarítható és jelentősen csökkenthető vagy akár ki is iktatható a hatástalan és drága marketingtechnikák alkalmazása.

Bővebb információ: www.ugyvedbroker.hu

HOZZÁSZÓLÁSOK