A Rendibe is beszáll az állami tőkealap

A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) csoporthoz tartozó Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő növekedési befektetési programján keresztül 800 000 eurót (247 millió forint) ad a Rendi.hu online takarító szolgálat nemzetközi terjeszkedéséhez - közölte a két cég csütörtökön az MTI-vel.
Dzindzisz Sztefan, 2018. január 11. csütörtök, 11:57
Fotó: Napi.hu

A közös közlemény szerint az ország egyik legdinamikusabban fejlődő startupja, a Rendi.hu tervei között kiemelt szerepet kap a nemzetközi terjeszkedés, a vállalat első lépésként a közép-kelet-európai régióra fókuszál.

Csillik Timur, a Rendi.hu ügyvezető igazgatója a közleményben kiemelte, hogy a Magyarországon bevált, kapacitás megosztáson alapuló sharing economy üzleti modellt fogják alkalmazni a V4-ek térségében, Lengyelországban, Szlovákiában és Csehországban, terveik szerint a négy országban 2020 végére megrendeléseik elérik a havi 35 ezret. (Milliárdokból kutathatnak a magyar tudósok.)

A társaság 2015-ben indította szolgáltatását, amely a fővárosban és az agglomerációban, Győrben, Szegeden és Debrecenben érhető el.

Tavaly több mint 200 takarítóval mintegy 13 ezer megrendelést teljesítettek.

HOZZÁSZÓLÁSOK