A Telekom elcsábította a Telenor egyik vezetőjét

Kutas István lesz a Magyar Telekom pr-vezetője, a szakember korábban a Telenor Magyarország vállalati kommunikációs igazgatójaként dolgozott.
Szász Péter, 2018. március 6. kedd, 11:25
Fotó: Napi.hu

Kutas Istvánt nevezték ki a Magyar Telekom jogi és társasági vezérigazgató-helyettesi területén újonnan megalakult pr-iroda vezetőjévé - adta hírül a Magyar Telekom.

A szakember április 1-től irányítja a Magyar Telekom vállalati külső kommunikációs tevékenységét, így a vállalati pr-stratégia kialakítását és megvalósítását, a sajtó- és médiakapcsolatokat.

Kutas István ezt megelőzően a Telenor Magyarország vállalati kommunikációs igazgatójaként dolgozott 2011-től. Előtte az E.ON Földgáz Trade és az E.ON Földgáz Storage társaságok vállalati kommunikációs vezetője, 2009-től pedig a teljes E.ON Hungária pr- és médiakapcsolati vezetője volt. 2002 és 2006 között a Béres Gyógyszergyár kommunikációs osztályvezetői pozícióját töltötte be. (Hétfőn nagyot reccsent a Magyar Telekom a tőzsdén.)

Szakmai pályafutását 1998-ban a Hill & Knowlton pr-ügynökségnél kezdte. Kutas a Pannonhalmi Bencés Gimnáziumban tett érettségi után Münchenben tanult filozófiát, majd Angliában a University of Oxfordon szerzett közgazdasági és politológiai diplomát. Felsőfokon beszél angolul és németül, továbbá társalgási szinten franciául. Kutas István nős, két gyerek édesapja.

A kép forrása: Magyar Telekom

HOZZÁSZÓLÁSOK