Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az új, már az indulás pillanatában is többezernyi hirdetést tartalmazó szolgáltatás az első időszakban a személyautó-hirdetésekre fókuszál, amelyekhez számos keresési és hirdetésmentési lehetőséget is nyújt.

A mobiltelefonra is optimalizált felület egyedi sajátossága a Netrisk.hu alaptevékenységéhez kapcsolódik: a rendszer valamennyi hirdetett gépjármű vonatkozásában megmutatja az adott jármű kategóriájára vonatkozó átlagos kötelező biztosítási díjakat, melyeket a Netrisk.hu az előző héten megkötött szerződések díjai alapján számol ki Az előzetes, tájékoztató jellegű adat alapján a látogatók képet alkothatnak róla, hogy hozzávetőleg milyen kötelező biztosítási díjjal számolhatnak az adott autó megvásárlása esetén.

A Netrisk.hu 2001-ben az országban elsőként tette lehetővé biztosítási ajánlatok áttekintését és megkötését az interneten. Összehasonlítási tevékenységét azóta számos más szegmensre is kiterjesztette: 2013 óta banki termékeknek, 2016 óta pedig távközlési szolgáltatók ajánlatainak összehasonlítására is lehetőséget teremtett. Most bevezetett használtautó-piaci szolgáltatásával jelenlegi működésének immár negyedik fontos pillérét építette ki.