Meglepetés a Vodafone-tól - a UPC-sek is örülhetnek

Díjmentes telefonálás, korlátlat adathasználat vagy különleges tévécsatorna 3 napig - ilyen karácsonyi ajándékoknak örülhetnek a Vodafone és a UPC ügyfelei.
Szabó Zsuzsanna, 2019. december 2. hétfő, 13:31
Fotó: Pixabay

A Vodafone az ünnepekre meglepetéseket jelentett be: idén karácsonykor a korlátok eltörlésével kedvez ügyfeleinek.

A telekommunikációs vállalat közleményben tudatta, hogy az okostelefonnal rendelkező előfizetőinek idén három napig tartó díjmentes, korlátlan adathasználattal kedvez, amelyről a JóDolgok Programba regisztrált ügyfeleit SMS-ben vagy e-mailben értesíti a szolgáltató. Az ügyfelek  a MyVodafone applikáción belül a JóDolgok menüponton keresztül jutnak hozzá a kedvezményhez december 31-ig, amely a meglévő szolgáltatáscsomag havidíjában foglalt adatforgalomra irányadó, azonos feltételekkel felhasználható.

Ingyenes telefonálás három napig

Az okostelefonnal nem rendelkező ügyfelek három napig díjmentesen kapnak korlátlan hanghívást. A meglévő szolgáltatáscsomag havidíjában foglalt hívásokra irányadó, azonos feltételekkel felhasználható kedvezmény a szolgáltató által továbbított értesítő SMS-re küldött válasz SMS-sel aktiválható - hívja el a figyelmet a szolgáltató. Az ügyfelek ezt is december 31-ig aktiválhatják.

1000 forint havidíjkedvezmény

A belföldön és az EU területén egyébként is teljes korlátlanságot biztosító RED Infinity Pro szolgáltatáscsomaggal rendelkező ügyfelek 1000 forint havidíjkedvezményt kapnak karácsony alkalmából.

30 ezer forint készülékkedvezmény

A Vodafone továbbá közölte, hogy azok, akik az ünnepi időszakban - december 2-tól visszavonásig - 2 éves lakossági RED előfizetéssel egy összegben vagy 21 havi kamatmentes részletre bármilyen mobiltelefont vásárolnak a Vodafone-nál, jelentős készülékkedvezményben részesülnek legfeljebb a vételár erejéig. A kedvezmény a szolgáltató közlése szerint RED Live és RED Live+ tarifák esetén 30 ezer forintot jelent, RED Infinity Pro díjcsomag esetén pedig 42 ezer forintot.

Meglepetések UPC-seknek

A Vodafone Magyarország a UPC vezetékes ügyfeleknek határozott időre történő Vodafone RED Live és RED Live+ szolgáltatáscsomag vásárlása esetén kétezer forint, míg RED Infinity Pro szolgáltatáscsomag vásárlása esetén 3500 forint havidíj-kedvezményt ad.

A UPC Magyarországnál digitális televíziós előfizetéssel rendelkező ügyfelek idén az ünnepi időszakban három napig, december 24-től december 26-ig a Paramount Karácsony elnevezésű exkluzív, reklámmentes televíziós csatornát kapnak, amelyen közkedvelt filmek és sorozatok lesznek elérhetők.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

hedviga, 2019.12.02 19:24

Igen, tényleg volt egy hatalmas meglepetés a Vodafontól, a 9990,- Ft-os Red Basic csomagot kivezették, és nem a 9990,- Ft-os Red Line-ba tették át a gyanútlan ügyfeleket, hanem a GoMaxba, ahol nem lehet korlátlanul beszélgetni. Így a gyanútlan ügyfelek hirtelen azt vették észre, hogy 9 990,- Ft helyett, több tízezer forintra rúg a telefonszámlájuk.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html