Ismét nyert egy tendert a 4iG Nyrt. - közölte az informatikai cég a tőzsde honlapján. A Jászai Gellérthez és Mészáros Lőrinchez köthető vállalkozás a Nemzeti Fejlesztési Programiroda "Országos Közhiteles Víziközmű Adatbázis" elnevezésű, valamint az  "Integrált Közcélú Víziközmű Adatbázis" elnevezésű projektek keretében megvalósult szakrendszerek alkalmazás üzemeltetési feladatainak komplex ellátásáról szóló pályázaton nyert.

A pályázat szerződéskötési moratóriuma elvileg 2020. február 8-án jár le, de tekintettel a hétvégére, 2020. február 10-én jár le a moratórium. A szolgáltatás megvalósításának ideje 24 hónap. Az eljárás összértéke 906 624 000 forint plusz áfa.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!