A görög hírek sem hozták lázba a befektetőket

A hét első napján meglehetősen szűk sávban folyt a kereskedés az amerikai tőzsdéken - írja a Portfolio.hu.
portfolio.hu, 2015. május 11. hétfő, 22:40
Fotó: Reuters

Nem történt változás a kereskedés irányában az amerikai tőzsdéken hétfőn az utolsó órában, így az S&P 500 és a Dow Jones egyaránt 0,5 százalékkal került lejjebb, a kereskedés második felében folyamatosan gyengülő Nasdaq értéke pedig 0,2 százalékot esett. A befektetők ma részben a görög hírekre figyeltek, ám az eurócsoport és az Athén közötti tárgyalások továbbra sem vezettek eredményre.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK