Alig mozdult a forint

A magyar deviza nagyjából a hétfő késő délutáni szinteknél mozgott kora délután a főbb devizákkal szemben.
Napi.hu, 2016. szeptember 27. kedd, 12:15
Fotó: MTI/EPA

Kedd dél utánra a magyar deviza némi erősödést követően visszatért a hétfő késő délutáni szintek közelébe a főbb devizákkal szemben. Az euróért 0,1 százalékkal kellett kevesebbet adni a bankközi devizapiacon, 306,70 forintnál járt az árfolyam. A dollár és a svájci jegyzése a hétfői szinteknél járt, a zöldhasúért 272,76, az alpesi devizáért 281,51 forintot kellett adni.

Eközben a dollár 0,1 százalékos erősödést mutatott az euróval szemben, az euró/dollár jegyzése 1,1241-nél járt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK