Az aukciós eljárás november 9-ig tart, és az 5-6,5 milliárd forint kibocsátási értékű részvényhez a lakossági befektetőkhöz hasonlóan 107-122 forint között juthatnak – közölte a vállalat.

A magyar tőzsde autós vállalata részvényeinek végleges kibocsátási árát az intézményi értékesítés lezárását követően az AutoWallis és a forgalmazó együttesen határozza meg az ársávon belül. 

A lakossági jegyzést az előzetes várakozásokat jelentősen meghaladó érdeklődés miatt már a jegyzés  harmadik napját követően lezárták, mivel a lakosság számára maximálisan felajánlott 1,5 milliárd forint kibocsátási értékű részvény csaknem kétszeresére, 2,8 milliárd forintot meghaladó összegű jegyzési igényt adtak le.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!