Az euró/forint árfolyama nap közben 315,61 és 317,68 forintos sávban mozgott, a gyengülés nagyobb lendületet délután 4 óra után vett. Este háromnegyed 9 körül a jegyzés 317,60-nál járt.

A svájci frankkal szemben már délelőtt megindult fölfelé a magyar fizetőeszköz, az alpesi deviza egysége 0,6 százalékot drágult, este 293,58 forintot kellett adni a frankért.

A dollárral szemben volt a leglátványosabb a gyengülés, de a zöldhasúval szemben már a hajnali órákban elindult a lejtmenet. A nap végére 290,45 forintot kellett adni egy dollárért.

Az dollár erősödött az euróval szemben, estére 1,0935 dollárnál járt az euróárfolyam. Az euró/dollár kurzusa nap közben 1,0926 és 1,1021 között mozgott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!