Az euró 317 forint fölé drágult

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben, százalékos arányban a dollárral szemben a leginkább.
Napi.hu, 2015. december 10. csütörtök, 20:45
Fotó: Napi.hu

Az euró/forint árfolyama nap közben 315,61 és 317,68 forintos sávban mozgott, a gyengülés nagyobb lendületet délután 4 óra után vett. Este háromnegyed 9 körül a jegyzés 317,60-nál járt.

A svájci frankkal szemben már délelőtt megindult fölfelé a magyar fizetőeszköz, az alpesi deviza egysége 0,6 százalékot drágult, este 293,58 forintot kellett adni a frankért.

A dollárral szemben volt a leglátványosabb a gyengülés, de a zöldhasúval szemben már a hajnali órákban elindult a lejtmenet. A nap végére 290,45 forintot kellett adni egy dollárért.

Az dollár erősödött az euróval szemben, estére 1,0935 dollárnál járt az euróárfolyam. Az euró/dollár kurzusa nap közben 1,0926 és 1,1021 között mozgott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Bulemia, 2015.12.10 22:33

@Rodent:

Igen, a Nemzet mindent megtesz az elnyomó, gonosz, karvalytőke kiszolgálása érdekében.

Hopp, neeeeem!

Javítás!!!!!

A magyar kis- és középválalatok számára az exportjuk élénkítése érdekéebn az év végén különleges intézkedéssel kedveskedett a Nemzeti EgységKormány: a forint az eurohoz képesti negatív erősödésével segíti a Magyarokat ( nem a külföldi tőkéseket, nem és nem ! ) a cash flow-juk javításában.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Rodent, 2015.12.10 22:27

JO HIR!

A gyenge forint jo az exportotroknek. Remelem Dec cegere 325 fole megy az euro :)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Bulemia, 2015.12.10 22:22

Jóóóóóó hír!

Erős a magyar gazdaság, erős a valutája.

Az EU önmaga alatt vágja a fát.

Az illiberális gazdaságpolitika mindjárt bedönti a korhadt, PC-alapú európai kapukat - és győzelemre segíti az Új Európai Gondolatot.

Micsoda öröm, micsoda megkönnyebbülés!

Friss, illiberális levgő járja át a fracia forradalom óta elrontott világot.

Megújul Európa a Magyar Nemzet Ereje által.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html