Bejött a jóslat Európában

Indexemelkedéssel indult a kereskedés pénteken a főbb európai értékpapírpiacokon.
Szabó Zsuzsanna, 2018. szeptember 14. péntek, 10:05
Fotó: Shutterstock

A páneurópai FTSE Eurofirst 300 index 0,29 százalék, az euróövezeti EuroStoxx50 index 0,33 százalék emelkedéssel kezdett. A Stoxx Europe 600 0,4 százalékkal állt az előző napi zárószintje felett.

Londonban az FTSE-100, a frankfurti DAX és a párizsi CAC-40 index is 0,4 százalékkal emelkedett nyitáskor, míg Madridban és Milánóban is hasonló erősödés volt megfigyelhető.

Képünk forrása: Shutterstock

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK