Bekamerázza a Combinókat a Synergon-leány

Hatszázmillióért szállít a BKK-nak a Synergon-leány.
Napi.hu, 2014. január 13. hétfő, 11:33
Fotó: Napi.hu

A 2010. október 27-én aláírt BKV Futár Projekt (Forgalomirányítási és Utastájékoztatási Rendszer) bővítéséről két különálló szerződést írt alá a Synergon Nyrt. 100 százalékos tulajdonú leányvállalata a Synergon Integrator Kft. és a BKK Zrt. A megállapodások részeként a Synergon Integrator Kft. 2014. évben a folyamatosan frissülő utazási szokásokkal, változó igényekkel, és a BKV üzemeltetésében levő járműpark megújulásával összhangban további fejlesztéseket valósít meg, melyek a közösségi közlekedést segítik - közölte a Synergon a BÉT honlapján.

Összesen mintegy 591 millió forint értékben, két szerződést kötött a Synergon Nyrt. 100 százalékos tulajdonú leányvállalata Synergon Integrator Kft. és a BKK Zrt. annak érdekében, hogy a 2010. októberében elindított Futár Projekt szerződésében még nem rögzített, a BKV üzemeltetésében megjelenő új járművek integrálása és időközben az utazási szokások kapcsán felmerülő igények is kiszolgálásra kerüljenek.

A két megállapodás részeként a Synergon Integrator Kft. 2014. évben a Siemens Combino villamosok utasterének biztonsági kamerarendszer kiépítését és integrációját, valamint a hajó ágazat a Futár rendszerbe történő illesztését valósítja meg. A megállapodások kitérnek a korábban nem szerződött új típusú járművek fedélzeti kijelzőinek telepítésére, a mobil utastájékoztatási rendszer megvalósítására és nem utolsó sorban a már a Futár rendszerbe illesztett, de időközben selejtezés alá vont járművek tájékoztató rendszerének átszerelésére.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

homeros, 2014.01.13 14:30

@jobbajobb: szeretsz szerepelni... mindegy, hogy ki veszi, csak szeretnél kamerák előtt élni...

persze, hogy értjük...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

jobbajobb, 2014.01.13 11:37

..jó ez a kamerázás ,minden szabolcsi,borsodi,nógrádi ,hevesi ,somogyi,baranyai falut be kell kamerázni ,...ha valaki érti...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html