Díjmentes szemináriumunkon megalapozzuk a tudását: beszélünk a tőzsdei piacok működéséről, a kereskedés pszichológiájáról, valamint azokról a tényezőkről, amelyek a hosszú távú nyereséget biztosíthatják. A megfelelő pénzügyi alapismeretek megléte mindenki számára alapvető fontosságú. A pénzügyi kultúra részét képezi a tőzsdei piacok ismerete is, mint megtakarításaink kamatoztatatásának egyik formája.

Regisztráció a díjmentes Tőzsdei bevezető előadásra

Támpontot adunk abban, hogy megtakarításait hogyan kell kezelni, mekkora részét célszerű tőzsdei kereskedésre csoportosítani. Megmutatjuk, hogyan kell megvédeni a kereskedési tőkét befektetéseink során.

Tematika:

  • Lehetséges hozamok, kockázatok, és azok személyre szabása
  • Hol van a pénzügyi siker kulcsa?
  • Milyen lehetőségeket rejtenek a különböző tőzsdék?

Az előadáson oktatónk az AlfaTrader kereskedési platformját használja. Kezdje el a gyakorlást, már most igényeljen demószámlát.

Regisztráció a díjmentes Tőzsdei bevezető előadásra

Időpont: 2017. február 9. 17:30

Helyszín: Portfolio Trader Akadémia, 1033 Polgár u. 8-10. Flórián Udvar irodaház, D épület 201.

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!