Bevörösödött Nyugat-Európa

Csökkenéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
Szepesi Anita, 2017. szeptember 15. péntek, 19:11
Fotó: MTI/EPA

A londoni FTSE100 index 1,11 százalékos, a frankfurti DAX-30 0,16 százalékos mínuszban, a párizsi CAC-40 mutató 0,21 százalékos csökkenéssel fejezte be a napot - írta az MTI.

Az európai tőzsdezáráskor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 15 cent emelkedéssel 55,62 dolláron állt.

Ugyanekkor a New York-i tőzsdén a 30 vezető iparvállalat DJIA-indexe 0,18 százalék pluszban állt, a részvények szélesebb körét felölelő S&P 500 index 0,04 százalék, a technológiai papírok Nasdaq Composite mutatója pedig 0,33 százalék emelkedést jelzett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK