Csaknem összes Facebook-részvényétől megszabadult az első befektetők egyike

Utolsó Facebook-részvényeinek nagy részétől is megvált a társaság egyik első intézményi befektetője, Peter Thiel - írta a Portfolio.
Szepesi Anita, 2017. november 22. szerda, 20:02
Fotó: Pixabay

Peter Thiel 160 805 darab részvényt értékesített, 29 millió dollárért,  a tranzakció után  59 913 darab Facebook-részvénye maradt, ami a jelenlegi árfolyammal számolva 10,7 millió dollárt ér - olvasható a portál cikkében.

Peter Thiel a PayPal egyik alapítója is volt, a Facebookba 2004-en szállt be.

Címlapkép forrása: Pixabay.com

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK