Csúcsot döntött a Nasdaq

Mérsékelt emelkedésekkel zártak az amerikai tőzsdeindexek pénteken, a Dow 0,4 százalékot erősödött és ezzel ismét 25 ezer pont fölé került - írta a Portfolio.
Domokos Erika, 2018. július 13. péntek, 22:24
Fotó: Shutterstock

Az S&P 500 0,1 százalékkal került feljebb, a Nasdaq kevesebb mint 0,1 százalékot emelkedett, de is elég volt ahhoz, hogy új csúcson zárjon.

Az augusztusi határidős WTI 71 dolláron fejezte be a hetet, ami 1 százalékos erősödésnek felel meg. A brent olaj 1,5 százalékot emelkedett, 75,6 dollárig, a hetet 2 százalékos csökkenéssel zárta - írta a Portfolio.

A kép forrása: Shutterstock.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK