Az euró jegyzése hétfő reggel fél nyolcra 322,72 forintra emelkedett a péntek esti 322,12 forintról. A dollárt 276,70 forinton jegyezték hétfő reggel, szintén kissé magasabban a péntek esti 276,31 forintnál, a svájci frank jegyzése pedig 278,09 forintról 278,21-re emelkedett - írta az MTI.

A forint azonban a múlt hét hétfő reggeli árfolyamához képest az euróval szemben 0,8 százalékkal, a dollárral szemben 0,2 százalékkal, a svájci frankkal szemben pedig 0,5 százalékkal erősödött.

QP | Quality Placement

Fotó: Shutterstock

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!