A karácsonyi hosszú hétvége után rosszul indult 2020 utolsó hete a forint számára. Az magyar fizetőeszköz gyengült, az euró/forint kurzus 364,871-ig emelkedett.

A forint legutóbb november elején volt hasonlóan gyenge az euróval szemben. A történelmi mélypont április 1-jén volt, akkor csaknem 370-ig ment a keresztárfolyam.

A dollárral szemben is gyengül hétfőn a forint, 299,2 forint fölött is voltak kötések, ami december eleje óta a legmagasabb érték.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!