Hétfőn nem jelentek meg fontosabb makroadatok az Egyesült Államokban. Az európai uniós országok pénzügyminiszterei azonban döntöttek a Görögországnak nyújtandó mentőhitel folyósításának ütemezéséről. A döntéssel többek közt időt nyer Németország is, a szeptemberi választások előtt. Mindhárom vezető index tartotta a piacnyitáskor felvett irányt, a Dow 0,6 százalékkal, az S&P500 0,5 százalékos pluszban zárt, a Nasdaq pedig minimálisan, 0,15 százalékkal emelkedett pénteki záróértékéhez képest.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!