Emelkedéssel zártak a New York-i indexek

Izgalommentesen zárult a hét utolsó kereskedési napja Amerikában, a vezető tőzsdék szerény mértékben erősödtek.
portfolio.hu, 2015. október 16. péntek, 23:16
Fotó: Reuters

Az amerikai részvényindexek a csütörtöki záróértékeik közelében tartózkodtak a kereskedés első szakaszában azt követően, hogy javult a fogyasztói hangulat a tengerentúlon és több vállalat is közzétette negyedéves számait. A kereskedés végéhez közeledve viszont előkerültek a vevők, így szerény emelkedésekkel zárták a hetet a tőzsdék. A Dow Jones értéke 0,4 százalékot, az S&P 500 értéke 0,3 százalékot, míg a Nasdaq értéke 0,5 százalékot emelkedett - írta a Portfolio.hu.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK