Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatójának pénteken közzétett határozata szerint az MKB Bank maradéktalanul rendelkezésre bocsátotta a kereskedéshez szükséges információkat és dokumentumokat, így hétfőtől már a bank részvényeit is meg lehet vásárolni 1972 forintért  - írja az mfor.hu.

Mindezt persze csak akkor, ha a mostani tulajdonosok - élükön az együttesen több mint 91 százalék felett diszponáló Mészáros Lőrinccel és tiszakécskei üzleti partnerével, Szíjj Lászlóval - hajlandók lesznek a hétfői tőzsdei kereskedés megindulásakor eladni pakettjükből - teszi hozzá a pénzügyi portál.

A tőzsde vezérigazgatója a befektetőkkel és a piaci szereplőkkel azt is közölte, hogy az MKB Bank részvény Xetra kereskedési rendszerben használt "Symbol" azonosítója: MKB01.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!