Erős kezdés Európában

Indexemelkedéssel indult a kereskedés kedden a főbb európai értékpapírpiacokon.
Szász Péter, 2018. július 10. kedd, 09:16
Fotó: Reuters

A kereskedés kezdetén a páneurópai FTSE Eurofirst 300 index 0,19 százalék, az euróövezeti EuroStoxx50 index 0,01 százalék emelkedést mutatott.

Londonban 0,16 százalék erősödéssel kezdte a keddi kereskedést az FTSE-100 index, a frankfurti DAX index pedig 0,28 százalékkal, a párizsi CAC-40 0,26 százalékkal erősödött nyitáskor. Madridban és Milánóban 0,07 és 0,22 százalék indexerősödéssel indult a keddi kereskedés.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK