Az euróval szemben a magyar deviza árfolyama délelőtt 315,91-es szintig ment el, ahonnan erődösének indult. Dél előtt néhány perccel egy euróért 314,04 forintot kértek.

A dollár/forint kurzusa 279,21 és 280,52 között mozgott kedden a délelőtti órákban, dél körül 279,60 forintnál járt a dollár jegyzése.

A svájci frank a délelőtti gyengülést követően a hétfő késő délutáni szint közelébe tért vissza, az alpesi deviza jegyzése 387,24 forint körül alakult.

Az euró/dollár devizapár dél körül visszatért a hétfő késő délutáni szintje közelébe, az euró jegyzése 1,1238 dollár körül ingadozott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!