Az euróért 310,57 forintot kértek a bankközi devizapiacon, ami 0,3 százalékos erősödést takar. A dollárral szemben 0,5 százalékot erősödött a forint, 273,66 forintot kellett adni a zöldhasú egységéért. A svájci frank/forint kurzusa a szerdai szint közelében ingadozott, az alpesi devizáért 283,07 forintot kellett adni. Eközben a dollár gyengült az euróval szemben, 1,1349 dollárnál járt az euró jegyzése.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!