Erősödött a forint

Erősödött a forint árfolyama kedd estéről szerda reggelre a nemzetközi devizakereskedelemben.
Napi.hu, 2014. december 24. szerda, 09:10
Fotó: Reuters

Az euróval szemben 0,3 százalékos erősödést mutatott a magyar fizetőeszköz a reggeli órákban, a jegyzés 314,72 forint/eurónál járt. A svájci frankkal szemben hasonló mértében ugrott meg a kurzus, az alpesi devizát 9 óra után pár perccel 261,82 forinton jegyezték. A dollárral szemben 0,4 százalékkal erősödött a forint a keddi késő délutáni szinthez képest, 258,26 forintot adtak egy dollárért a bankközi devizapiacon. A dollár kissé gyengült az euróval szemben 1,2187 dollárt ért az európai közös pénz egysége.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK