Eséssel nyitottak a New York-i tőzsde főbb mutatói

Mínuszban indult a kereskedés csütörtökön az amerikai értékpapírpiacokon, az előző napi erősödés után.
MTI-Eco, 2017. január 12. csütörtök, 16:04
Fotó: Reuters

New Yorkban a kereskedést a DJIA-30 index 0,35 százalék gyengüléssel, míg az S&P-500 index 0,34 százalék, a technológiai részvények mutatója, a Nasdaq Composite pedig 0,46 százalék eséssel kezdte.

Szerdán a DJIA 0,49 százalék, az S&P-500 0,28 százalék, a Nasdaq pedig 0,21 százalék pluszban fejezte be a napot.  A csütörtöki New York-i tőzsdenyitáskor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 56,30 dolláron állt, (1,8 százalék) emelkedéssel.

A New York-i tőzsdenyitáskor a londoni FTSE 0,08 százalék emelkedést, míg a frankfurti DAX 0,56 százalék esést, a párizsi CAC mutató pedig 0,08 százalék csökkenést jelzett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK