Bár a kedden eddig napvilágot látott makroadatok vegyesre sikerültek, a vállalati, többek között a Coca-Cola jelentése, melyben visszaeső profitról számol be, visszafogták az eddig jól teljesítő indexeket. Ennek megfelelően közel fél órával a kereskedés megnyitása után a Dow Jones ipari átlaga és az S&P-500 0,1 százalékos mínuszban állt, míg a Nasdaq stagnált.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!