Estére erősödött a forint

Napközben kissé gyengült a forint a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon, de estére visszatértek az árfolyamok a reggeli szintek közelébe.
MTI-Eco, 2016. október 3. hétfő, 20:37
Fotó: Napi.hu

Néhány perccel este hét óra után az euró 307,50 forint körül jegyezték. Reggel 307,75 forint volt az árfolyam. Egy amerikai dollár 274,00 forintot ért, nagyjából annyit, mint a nap elején.

A svájci frank jegyzése 281,50 forinton állt. Reggel 281,75 forint körül forgott. Az euró kissé gyengült a dollárral szemben, este 1,1218 dolláron jegyezték az európai közös pénzt a reggeli 1,1240 dollár után.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK