Ez várható pénteken

Csak a tengerentúlról érkeznek közepesen izgalmas adatok.
Napi.hu, 2016. március 24. csütörtök, 18:16
Fotó: Reuters

Magyarországon pénteken nem jelenik meg semmilyen adat.

Lényegében külföldről csak a tengerentúlról érkeznek fontosabb adatok. Ezek között - közép-európai idő szerint - délután fél 2-kor az amerikai GDP harmadik becslési adata jelenik meg a negyedik negyedévre vonatkozóan. Éves szinten a várakozások szerint 1 százalékkal nőtt az USA gazdasága a negyedik negyedévben.

Emellett, ugyan ebben az időszakban közlik a negyedik negyedév személyes fogyasztására vonatkozó friss adatok, amely várakozások szerint 2 százalékos növekedést fog mutatni az utolsó negyedévben.

Szinte minden fontosabb nyugat-európai tőzsde zárva lesz nagypénteken és húsvét hétfőn. A Budapesti Értéktőzsdén sem lesz a következő négy napban kereskedés.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK