A piac részben arra vár, hogy hogyan döntenek a szíriai helyzet ügyében, azaz lesz-e katonai beavatkozás az Egyesült Államok részéről. A pluszokhoz a lökés azonban az Apple szolgáltatta, miután 2,2 százalékot erősödött, miután napvilágot látott a Cantor Fitzgerald jelentése, mely szerint a következő egy évben jelentősen növekedhetnek a mobilcég árfolyamai.

Ennek megfelelően 40 perccel a nyitás után a Dow Jones ipari átlaga 0,2, az S&P-500 0,4, míg a Nasdaq 0,6 százalékos pluszban állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!