Felfelé indult Európa

Indexemelkedéssel indult a kereskedés csütörtökön a főbb európai értékpapírpiacokon.
Dzindzisz Sztefan, 2017. május 25. csütörtök, 09:22
Fotó: Reuters

A kereskedés kezdetén a pán-európai FTSE Eurofirst 300 index 0,17 százalék, az euróövezeti EuroStoxx50 index 0,56 százalék emelkedést mutatott. (Ismét odacsapott az MNB - Mészárosékat is figyelmeztette.)

Londonban 0,15 százalék emelkedéssel kezdett az FTSE-100 index, a frankfurti DAX 0,35 százalékkal, a párizsi CAC-40 0,36 százalékkal erősödött nyitáskor. Milánóban 0,37 százalék, Madridban 0,58 százalék volt az emelkedés kezdéskor.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK