Merre jár a forint?

Kedd este 8 óra után kissé gyengült a forint a főbb devizákkal szemben.
Szabó Zsuzsanna, 2020. október 27. kedd, 21:44
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Az euró/forint kurzusa napközben 364,07 és 365,78 közötti sávban mozgott. Kedd este fél 10 körül az euró árfolyama 0,1 százalékkal járt a hétfő késő délutáni szint felett, azaz egy euróért 365,36 forintot kértek a bankközi devizapiacon.

A dollár/forint árfolyama nagyjából visszatért a hétfő délutáni szintekhez, vagyis a zöldhasú jegyzése 309,30 forintnál mocorgott.

A svájci frank árfolyama 0,1 százalékkal került feljebb, azaz az alpesi devizáért 340,72 forintot kértek.

Kedden a dollár 0,1 százalékkal gyengült az euróval szemben, 1,1813 dollárnál járt a közös európai pénz jegyzése.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK