Ígéretesen indult a forint napja: míg az eurót 350,44 forinton jegyezték hét órakor a hétfő esti 350,63 forint után, reggel 8 órakor a 349,63-as szintet is elérte. Viszont nem sokkal 10 óra után egy erőteljesebb gyengülés után már 351,82 volt a kurzus.

Még nagyobb volt a dollárral szembeni kilengés: reggel 8-kor még 293,28-as szintre erősödött a magyar fizetőeszköz, aztán 10 után 295,38 lett az árfolyam. 

A forint hasonló kilengést produkált napközben hétfőn is.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!